Intohimona asiakas

Varma työpaikka tulevaisuudessa

Canncolor Groupissa mielenkiintoinen työ etsii tekijäänsä.

Ne voittavat, jotka oppivat auttamaan asiakasta löytämään oikeat ratkaisut juuri heidän tarpeisiinsa. Tätä on myyminen! Canncolor Group on suomalainen yritys, joka työllistää noin 45 henkeä ympäri Suomea. Haemme voimakkaan kasvustrategiamme tekijöiksi myyjiä eri puolelle Suomea. Toimistoympäristöön kuuluvat tuotteemme palvelevat julkisen ja yksityisen sektorin asiakkaidemme tarpeita ergonomia-, toimisto- ja tulostustarvike- sekä liikelahjatarpeissa.

Meillä Canncolor Groupissa on kaksi intohimoa:
Ihmiset ja Myyminen.
Me uskomme ihmisiin ja heidän potentiaaliinsa.

Tarjoamme uusille myyjillemme mahdollisuuden suorittaa myynnin ammattitutkinnon B to B oppisopimuksella Canncolor Sales Academyssa. Valmennus ohjelma toteutetaan yhteistyössä koulutuskeskus Salpauksen kanssa. Yrityskulttuurimme on ainutlaatuinen ja meille on tärkeää huolehtia siitä.

Uutena työntekijänä Sinun on turvallista kasvaa ja kehittyä meillä. Esimiestemme tärkein tehtävä on auttaa uusia työntekijöitä oppimaan ja onnistumaan.

Lisätietoja

Mikäli herätimme kiinnostusta sinussa, anna meille mahdollisuus kertoa sinulle tarkemmin toiminnastamme ja anna meille mahdollisuus tutustua sinuun. Otathan yhteyttä Jarmo Harkkoon.

Jarmo Harkko
Gsm 040-510 9233
etunimi.sukunimi@canncolor.fi


Intohimona Myyminen

Yritysten välinen kaupankäynti perustuu ihmiseltä ihmiselle tehtävään myyntityöhön.

Me Canncolor Groupissa olemme aktiivisia. Tehtävämme on luoda kysyntää, ei vain palvella sitä. Meille myyminen on enemmän kuin työtä. Se on intohimoa, haasteita ja työniloa.

Myynnin ammattitutkinto

Tarjoamme myös mahdollisuuden suorittaa myynnin ammattitutkinnon B to B Canncolor Sales Academyssa.