Intohimona asiakas

Lasercraft ympäristöarvot

ymparistomerkki.pngLasercraft-kasetit ovat ympäristöystävällisiä kasetteja. SFS-ympäristömerkintä on myöntänyt Joutsenmerkin jo yli 50 kasettityypille, jotka Lasercraft Oy valmistuttaa ja määrä kasvaa jatkuvasti. Kaikki ympäristömerkityt Lasercraft-värikasetit ovat valmistettu ISO14001-standardia noudattaen. Alkuperäiset Lasercraft-värikasetit vastaavat tulostuslaadultaan ja käyttöiältään laitevalmistajien omia kasetteja. Joutsenmerkin yhtenä myöntämisvaatimuksena on kyseisten ehtojen täyttyminen.

SFS-ympäristömerkintä on hyväksynyt käyttämämme pakkausmateriaalit. Osana Canncolor Groupia olemme Pakkausalan Ympäristörekisteri PYR Oy:n jäsen ja noudatamme sen hyötykäyttöohjeita.
Värikasettien kierrätys on jo itsessään ympäristöä suojelevaa ja jätteiden määrää vähentävää toimintaa. Käytetyn värikasetin muoviosista voidaan uusiokäyttää yli 90 %. Näin uusiokäyttö vähentää myös öljyn kulutusta ja ehkäisee omalta osaltaan ilmastonmuutosta.

Keräämme kaikki toimittamamme kasetit. Lisäksi otamme vastaan muitakin kasetteja. Annamme asiakkaillemme ohjeet kuinka toimia käytettyjen kasettien kanssa.